27 Şubat 2010 Cumartesi

İNTERNETTEN PARA KAZAN

Neobux'ta para kazanabilirsiniz.Neobux tıklama başına ödeme yapan bir sistemdir.(neobuxa üye olduğunuzda ''login'' tıklayarak giriş yapın.)Neobuxta karşınıza hergün 8 veya 10 reklam çıkar.Siz o reklamlara hergün tıklayarak para kazanabilrsiniz,tüm reklamlar tık başına 1 cent veriyor.Neobux'a giriş yaptığınızda reklamları görebilmeniz için''View Advertisements''tıklayın.Karşınıza sarı yıldız işaretli 8 veya 10 reklam çıkar.Reklamlara tıkladığınız zaman kırmızı bir botun karşınıza çıkacak.O kırmızı botuna tıklayın.Tıkladıktan sonra reklam sayfası karşınıza çıkacaktır.Her reklam sayfasında 30 saniye beklemeniz gerekmektedir.Sarı bir çubuk çıkacak o dolmadan reklam sayfasını kapatmayın, dolduğunda "Your Account Credited!" gibi bir yazı çıkacak.Tüm reklamlara tıkladıktan sonra sayfayı yenileyin.Sizin isminizin yanında ne kadar kazandığınızı yazıyor.24 Saatte 1 reklamlar yenilenmektedir.siz de günde 5 dakikanızı ayırıp reklamlara tıklamanız gerekiyor.Eğer alt üyeniz çok ise ayda 100-200$ dolar,belki de daha fazla kazanabilirsiniz.Kazandığınız paralar 2$ dolara ulaşınca paypal hesabınıza aktarabilirsiniz. Aşağıda paypal hesabı nasıl oluşturulur anlatılmıştır.
NEOBUXA NASIL ÜYE OLUNUR?
NEOBUX.COM ilk önce bu linke tıklayarak neobuxa giriş yapın.(kayıt sayfası çıkmasa register'a tıklayın)
1-Username : Kullanıcı Adı
2-Password : Şifre
3-Password Confirmation : Şifre Doğrulaması
4-Email : E-posta adresiniz
5-Alertpay / Paypal Email : Alertpay yada Paypal Adresiniz
6-Birth Year : Doğum Yılı
8-Image Verification : Resim Doğrulaması (Alttaki kodu yazın)
10-) Hepsini doldurduktan sonra, CONTINUE deyip devam ediyoruz ve kesinlikle o sayfayı kapatmıyoruz.
9-)Bize bir mail geliyor ve o maildeki kodu açılan sayfaya yazıp üyelik işlemini tamamlıyoruz.
ARTIK SİZDE BİR NEOBUX ÜYESİSİNİZ!

NEOBUX'A ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

BEDAVA PAYPAL HESABI NASIL AÇILIR?
paypal.com gir.üye olun tıklayın ve orada gerekli bilgileri doldurun.oraya yazdıgınız e-mail hesabı sizin paypal hesabınız olacak.Bunları yaptıktan sonra en sonda kredi kartı ismi ve numarası istiyo . Kredi kartı bölümü çıkınca üstteki paypal resmine basın ve ordan çıkın . Merak etmeyin aktivasyon kodu yinede gelicektir . Aktivasyon için postadaki linke tıklayıp paypal hesabınızı aktif edin.(yasal ve güvenli)

1 yorum:

  1. açıklamalar gayet güzel olmuş. teşekkürler. benim blogda bununla ilgili bayağı bilgi var. isteyen arkadaşları yararlanabilirler.

    http://sabribuyukyildiz.blogspot.com

    YanıtlaSil

 
İnternette hergün 5 dakikanızı ayırarak ayda 250 TL kazanabilirsiniz.Bu sitede TIKLAYIN ve siz de nasıl kazanılacağını öğrenin.hemen yalandır demeyin.önce bi okuyun,sonra kararınızı verin.bence denemelisiniz,gerçekten kazandırıyor.